Cumhur.2.

Uzun bir zamandır Cumhurdan haber alamamaktaydım.Geçen gün bana telefon etti.Ve basına gelenleri anlattı.
Cumhurla ilk defa tanışanlar için cumhur şudur.
Efenim bu Cumhur geçen gün feysinde farmvillerken alışıldığın dışında bir olay başına gelmiş.Ayça_22 adlı şahıs oturum açmış.Cumhur bu bayanı görür görmez çarpılmış.Vizite ücretini ödeyen cumhur kafeden ayrılmış.Ama ne yapıp edip ayçayı bulmalıymış.Ilk goruste ask bu olsa gerekmiş.(türkçe katli)
Hemen ilk uçakla isveçe gitmiş.Isvecli bilim adamlarının kızına kaçırmış.Hepsinin kızı ortakmış zaten.
Telefonda kızının kaçırıldığına inanmayan bilim adamları onunla konuşmak istemiş.Cumhur kıza "Yanlış bişi söylersen seni öldürürüm" dediği halde kızın babalarına dediği "mandalina sebzedir" sözünün yanlışlığı nedeniyle onu öldurmek zorunda kalmış.Ama bilim adamları kızı tekrar canlandırabilceklerini sölemiş ve ayçanın imeyiliyle takas etmişler.
ayca_22@hotmail.com isimli email icin uzun sure ugrastıktan snra eline geçiren Cumhurun sevincine diyecek yokmuş.Mail adresinden evini bulmuş ayçanın(ee akıllı cocuk yapmış bi şekilde).
Ayçanın evini gözetlerken korktuğu başına gelmiş.Ayçanın bir abisi varmış.Adıda İsmail_yk'imiş.Ama abisi hep feysbuktaymış.Lokomotif gülşen veya çıtıpıtı birsenle konuşuyomuş.O nedenle pek bir engel teşkil etmiyormuş.
Ayçanın babası Şahin_k ise cok asil bir aileden geliyormuş.Recet Payyip Yerdoğanın en yakın arkadaşıymış.Hatta o kadar yakınmışlarki Recetin kelliliğin peruk olğunu altında aslında sırma saçları olduğunu bilen tek insanmış.
Bu sırada cumhur bu insanları izlerken Cumhurun eski patronu lezbiyen kemal_am'in artık Ayça_22nin üvey annesi olduğunu ne bilsin.
Kemal_am'ın Cumhuru görmesiyle ismail_yk ya söylemesi bir olur.İsmail_yk en iyi arkadaşları olan yakışıklı erkan, karizmatik serkan, sempatik ercan ve çılgın ayhanla toplayarak Cumhurun yolunu kesip onunla konusurlar.Cumhur ayça konusunda ciddi düşündüğünü belirtir.Ve ismail_yknın desteğiyle kızla görüşmeye başlar.Bunları uzaktan izleyen duygu cumhur-ayça aşkını çok gururmuş.(kıskancakmışta karışık hala işte)

Bana anlattıkları bu kadardı.Haber aldıkça sizi bilgilendireceğim.
Hayatınızda hisssettiğiniz o buyuk bosluk bu kliple dolacaktır.



Yarım saatte bunları yazmak ciddi başımı ağrıttı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder