Şemsiye.

Bi yerlerde bi kız varmıs.Bu kızın adı Duyguymuş.Ve duygunun duyguları cok karmasıkmıs.Öyle bi karıştırmışki bunları bi daha ayıramamış.Mesela kazık atarsanız sevinirmiş, nanik yaparsanız aglarmış.Bu kız bi karar vermiş madem kendi duzelemiyomuş tum dunyayı deiştirmeliymiş.
Bu kararını uygulamak için önce Banu Alkana gitmiş.Banu alkan afrodit olduğu için(nedene gel) Duyguyu kıramamış.Duyguya aşk iksirini vermiş.
Duygu aşk iksirini isveçli bilim adamları üzerinde kullanmış.Onları kendine aşık edip duygu karmasıklaştırma virusunu buldurtmakmış amacı.
Bu planı bozabilecek dunyada sadece bi kişi olabileceğini ne bilsin?!
Bu kişi Şemsi isimli bir seyyar satıcıymıs.Şemsi yagmurlu gunlerde Şemsiye, güneşli günlerde sahte rakı satarmış.Zeynep isimli şemsiyesine aşıkmış.Beethoven'a hayran birde sol gözü varmış.Gözü arada takılı kalır beethoven dinleyince eskiye donermis.Moonlight sonata ile 3 gun kapatmamak mumkunmus bu gozu.
Bir gun karlı bir aksamda Şemsi seyyar satıcılıa cıkmıs ama ne satacagini bilememis.Karlı havada ne satılırmışki? En son şemsiye ve rakıyı birlestirme kararı almıs.Şırıngayla sahte rakıyı şemsiyeye enjekte etmiş.Yoldan gecen bi arabanın ani kornasıyla irkilen şemsi yanlıslıkla şemsiyenin üzerine oturmus.Rakılı şemsiyenin anusten iceri girmesiyle bir baskalasım gecirmis.Mutasyona ugramıs ve semsiye adam olmuş.
Duygu ise bu sırada hedefine ulaşmış ve virusu sıvı olarak bulutlara ulastırmış.Tam bu sırada böyle olacagini ögrenen Lukas Moodyson bununla ilgili bir film cekmis.Filmin galasına katılan şemsi filmin ciddiyetini bir anda algılamış, cok sinirlenen şemsi 100 cm çapında küplere binmiş ve dunyadaki tum şemsiyeleri yardıma cairmiş.Semsiyeler yardımıyla insanlar yagmurdan korunmuş ve kurtulmuş.Bir kez daha dunyayı kotu insanlardan kurtaran şemsi rahat bir uyku cekmis.
Duygu ise planının işe yaramadığını gorunce cok sevinmiş(duyguları karısıkmıs hala) Yeni bir plan ustunde çalışmaya başlamış.

2 yorum:

  1. böyle depresif bir anımda şu yazıya güldüm eğlendim ama aslında çok ironik .veya ben öyle ironik görmek istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Virus bulasmıs sana...Duyguların karısmış...
    Yagmr yagdıgında dısarı cık dolas.Tum seyyarları tek tek dolas.Eğer uslu bi çocuk olursan belki şemsiyi bile goreblirsin.Ancak o seni bu durumdan kurtarabilir.

    YanıtlaSil