Şoför.

Şoförleri normal insan sananlar varmış aramızda bu konuya açıklık getirelim.
Şöforler mutanttır arkadaşlar.Hepsi diil tabiki minibüs şoförleri.
Zamanında kanalizasyonda yasayorlardır.Bunlar çocukken yeryüzüne hiç çıkarılmazlar.Yetiştirilirler.Insan televizyonları izlerler.Ne gibi bir durumda ne yapmaları gerektiğini öğrenirler.Ama içinde bi boşluk vardır.Neden ben yukarda değilim?Neden ben insan olarak doğmadım?ama bunun acısını zamanlar insanlardan çıkartırlar.Sadist ruhludurlar.Çünkü ezilmişler hor görülmüşlerdir.Temelde dersleri(oturma kalkma konuşma)aldıktan snra ŞSS(şöför seçme sınavı)'na girerler.

Şss'dan örnek bir soru:
20 kişilik bir minibus kaç kişi alır?
A. 20 B. 30 C.40 D.Sonsuz
Doğru olduklarına inandıkları seçenek D seçeneğidir.

Burdan dağılım genelde Istanbul olmak uzere gerçekleşir.
İlk defa gün yüzüne çıkan genç şoför güneşe alışması zaman alır.Bu zaman zarfında teoride öğrendiği işleri pratikte uygulamaya başlar.Arabada sigara içme, vücuttaki suyun yuzde 15ini bir kerede tükürebilme, hareket halindeyken yan minibüsten bozuk para alabilme yeteneği bu sure zarfında kazanılır.
Tüm hazırlıklar eğitimler tamamlandıktan sonra soför insanı trafiğe cıkmaya hazırdır.
Eline araba verilir.Arabanın saatte 10kmden fazla gitmeyeceği garantidir.
Yola çıktığında insanların onları ezmesinden dolayı içinde büyütüğü boşluk insanları bir mal olarak görmeye dönüşür.Hatta zamanla insanları görememeye onların yerinde bozuk para görme durumuyla karşılaşılmıştır.
Yolda araba dolmaya başlar ama hiç bir zaman bu yeterli olmaz.Çünkü kendi hissettiği o buyuk boşluğu arabada da hisseder.Arabadaki 50 kişinin göremediği bir boşluk olduğunu iddia eder.Ve diğer 50 kişiyide buna ikna etmeye çalışır.Sadist olması nedeniyle minibus ne kadar dolarsa onu o kadar sallar.

Bunlar soförlerin başlıca özellikleridir.Neden mi anlattım bunları?
Çünkü soförler Teyzelerin tarih boyunca bilinen en büyük düşmanlarıdır.
Hala minibuslerin %25 inde atışmalar kavgalar süre gelmektedir.Belki bu insanlarla anlaşabilirsek teyzeleri yoketme şansımız olur.
Eğer minibüs şoförüyseniz yada en azından bende şoför olur diosanız bize ulaşın.Teyzeleri birlikte yokedelim.Bu yolda tek şansımız birlik olmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder