Teyzeler.

Tanım: Teyzeler denilen tur insanlar genelde emekli yada eşi emekli olmus sonrada ölmus bu böle kalmıs insanlardır.Yada ikiside.

Ne yaparlar: Hiç bişi.Haftanın günleri olarak pzt. salı gibi yaygın günler yerine Kezbanın günü, Haticenin günü gibi kişiden kisiye farklılık gösteren isimli günlerden oluşmaktadır.

Ne için yaşarlar: Şimdi mp3 player denilen olay elektronik bisi sonuçta.Bozulur yılda 1 hafta.Bu teyzelerin gözleri mp3 playeri bozulmus teenagei vucut ısısından tanır.Ne zaman bu tip bir teenage otobuse binse geç kalmak suretiyle o otobuse yetişir.Genelde tek basınada binemez yardım edilir.Çünkü yaşam enerjisi kalmamıştır ama birazdan alacaktır.Teenage insanın hemen arkasındaki yere oturur.Şansa balkılırki birde tanıdık vardır.Genci gören baska bir teyzede otobusu kacırmamıstır.Ve baslarlar oğullardan, kızlardan, torunlardan konuşmaya.Genelde öndeki teenagein tepkisine göre muhabbetin şiddeti artar veya azalır.Ama sonunda o teenage onlar dinlemek zorunda kalır .kaçışı yoktur.herbir kelime beyninde yankılanır ve yaşam enerjisini kaybetmeye başlar.Sızan enerji teyzelere eşit olarak dağılır.
Istediği enerjiyi alan teyze insanı genelde cami-pazar-yolun ortası olmak üzere 3 seçenekten birinde tam tarif ettiği noktada inmek ister.Tam ineceği yerde inecek olduğunu söyler.Sürücünün refleksleri ne kadar iyi olursa olsun dendiği anda indiremez.Eğer aldığı enerji çok gelmiş ise sürücüye bağırır.
Böylece enerji dolu olarak Kezbana gider...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder